Lintstokjes

Een trend overgewaaid uit Amerika. Waar geen rijst gestrooid mag worden mogen wel onze lintstokjes gebruikt worden. Ideaal en het ziet er ook nog eens heel leuk uit.
Bestel ze nu direct op onze artikel pagina. Te verkrijgen in diverse kleuren (zelf samen te stellen) met belletje, kant of bedrukking om het geheel af te stemmen op uw thema.

 

 

Flesjes

Nieuw in het assortiment zijn flesjes. U stelt bijvoorbeeld uw lint samen op onze maken pagina. Vervolgens kunt u op de artikelpagina de flesjes bestellen.
Erg leuk om hier bijvoorbeeld nog wat kleins in te doen samen met het lint, of drijvend in water als flessenpost aan te bieden, kortom tal van mogelijkheden.

Bedrukt Lint

Op onze maken pagina kunt u eenvoudig uw bedrukte lint ontwerpen. Met een uitgebreide logo keuze en tal van verschillende lettertypen.
Mocht u zelf een lettertype hebben of logo dan kan dit natuurlijk ook.

Satijnlint

Met ons satijnlint kunt u kleur variaties aanbrengen op of aan vrijwel alles. Gebruik het bij het diner, op een stokje, rond een trap, aan een stoel
het geeft een geweldige sfeer en voegt vrolijkheid toe in de vorm van kleur. U besteld het onbedrukte lint zeer eenvoudig door hier te klikken.