Uitleg

Maken

Op deze pagina kunt u het lint ontwerpen.

Luxe satijnlint

Kleur

Hier kiest u de kleur van uw lint. Houdt er rekening mee dat niet elke drukkleur op elke lintkleur gebruikt kan worden. Dit wordt aangegeven als waarschuwing mocht dit wel gebeuren. Mocht u een waarschuwing krijgen pas dan de lintkleur of drukkleur aan.

Breedte

hier kiest u de gewenste breedte van het lint.

Aantal meters

Kies het aantal meters dat u wilt laten bedrukken.

Afstand in cm

Hier kiest u de afstand in cm die tussen de bedrukkingen moet komen. We noemen dit de herhaling. U kunt dit ook onderaan de pagina wijzigen door de driehoeken te verslepen met uw muiscursor.

Opmerkingen

Hier kunt u additionele informatie kwijt m.b.t. tot het lint. Wellicht hebben wij extra informatie nodig of heeft u een specifieke afstand in gedachte. U kunt dit dan hier kwijt. Mochten wij niet aan deze vraag kunnen voldoen dan nemen wij altijd eerst contact met u op.

Opdruk

Kleur

Hier kiest u de kleur van de opdruk.

Tekst

Hier kunt u de tekst opgeven die op het lint gedrukt moet worden. De tekst kan maximaal 45 cm lang zijn. Hiermee wordt geen rekening gehouden met teken grootte. Het kan dus zijn dat uw tekst in een bepaald lettertype of grootte niet past maar als u kiest voor een ander lettertype of de “grootte” aanpast dit wel lukt.

Lettertype

Hier kiest u het gewenste lettertype.

Grootte

Hier kiest u de grootte van de tekst.

Vormen

Hier kunt u de vorm kiezen die op het lint gedrukt wordt.

Opdruk met eigen logo

Hier kunt u een logo uploaden die voldoet aan de volgende eisen:

Als u alles naar wens heeft ingevuld kunt u op de knop bestellen klikken. Hierna vult u de gegevens in m.b.t. de verzending en facturering en kiest u een betaal methode. Door op de knop betalen te klikken krijgt u een overzicht van hetgeen u besteld heeft. Door op de knop “betaling bevestigen” te klikken wordt u doorgeleid naar de beveiligde betaal server waar uw de betaling kunt verrichten. U kunt daarnaast kiezen voor achteraf betalen. Uw order wordt normaliter binnen 2 werkdagen verstuurd. De factuur wordt u per email toegezonden.

Verzenden

Uw bestelling wordt verstuurd met DPD. DPD bied een service waarmee u als ontvanger een tijdvenster van 1-uur ontvangt en waarmee u zelf het pakket live kunt tracken en controle heeft over de levering. Tot 30 minuten voor de bezorging kunt u als ontvanger een aantal wijzigingen doen, zoals het aanpassen van het afleveradres en de datum. Daarnaast kunt u gebruik maken van de Pickup parcelshop of neerzet toestemming geven. Door deze mogelijkheden kent DPD 1 afleverpoging, bij niet thuis en buren niet thuis volgt levering aan Pickup shop. Uw bestelling wordt verstuurd binnen 2 werkdagen, mocht dit niet mogelijk zijn zullen we u daarover tijdige informeren. Let u vooral op de kalender, bestellingen die na 14:00u besteld zijn zullen de volgende werkdag verstuurd worden.

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Onder deze garantie vallen druk en -zet fouten die door printjelint worden gemaakt en dus niet conform het ontwerp van de klant. Ook beschadiging en defecten in het band vallen onder deze garantie. Mocht u een van deze defecten of fouten constateren stuurt u dan een email naar info@printjelint.nl ovv. garantie/defect.