FAQ - Printjelint

Vraag: Wat is de gebruikelijke lengte van een polsbandje voor volwassenen/kinderen?
Antwoord: Een gebruikelijke lengte is ongeveer 33cm, hierdoor kan het lintje makkelijk geknoopt worden of vastgemaakt met een klemmetje.

Vraag: Kan ik op factuur betalen?
Antwoord: Wij leveren helaas niet op factuur. U kunt wel kiezen voor achterafbetalen via Klarna. Dit kiest u gaandeweg in het bestelproces.

Vraag: Kan ik kleurstalen ontvangen?
Antwoord: Bij bestellingen boven de 500 meter is het mogelijk kleurstalen te ontvangen.

Vraag: Waar vind ik de prijs van een artikel/lint?
Antwoord: Overal op de website word bij een artikel/lint de prijs vermeld.

Vraag: Kan ik een herhaalorder plaatsen?
Antwoord: U kunt een account aanmaken waarmee u de bestellingen gemakkelijke en overzichtelijk terugvind. Ook kunt u de bestelling gemakkelijk oproepen eventueel bewerken en nogmaals bestellen.

Vraag: Kan ik een ander lettertype kiezen dan dat in de lijst voorkomt?
Antwoord: Als u een specifiek lettertype wenst kunt u dit aangeven in het “opmerkingen” veld, in de editor gebruikt u dan gewoon “Arial” als lettertype. Het kan zijn dat het lettertype dat u wilt niet aanwezig is op ons systeem of niet gebruikt mag worden, hierover zullen we u dan inlichten.

Vraag: Ik heb mijn logo geüpload, maar deze heeft een witte achtergrond. Komt dat wel goed?
Antwoord: Wij zorgen er altijd voor dat het logo juist op het lint gedrukt wordt. Als wij niet met het logo wat u heeft geüpload kunnen werken dan nemen we contact met u op.

Vraag: Ik heb mijn logo geupload maar deze staat op een rare plek?
Antwoord: Dit kan verschillende oorzaken hebben. Wij zullen er altijd voor zorgen dat het logo in het midden van het lint gedrukt wordt.

Vraag: Ik wil mijn opdruk in een specifieke pantone kleur kan dat?
Antwoord: Dit kan vanaf 500 meter, u kunt dan een mail sturen naar verkoop@printjelint.nl voor de prijs en mogelijkheden.

Vraag: Ik heb 30 meter nodig, nu kan ik alleen kiezen tussen 25 en 50 meter?
Antwoord: Wij hebben voor de verschillende stappen ook verschillende prijzen. De korting loopt op naarmate u meer meters ingeeft. We hebben gekozen om deze per 25 meter te laten lopen. Ook onze materialen zijn afgestemd op een veelvoud van 25 meter.

Vraag: Ik wil de tekst graag op 2 regels maar kan dit in de editor niet voor elkaar krijgen.
Antwoord: Vermeld dat u een 2de tekstregel wilt en type de tekst in het opmerkingen veld, wij zorgen er vervolgens voor dat deze op het lint gedrukt wordt.

Vraag: Ik wil strikken maken van het satijnlint. Hoeveel cm heb ik nodig om een strik te maken.
Antwoord: Voor een gemiddelde strik heeft u ongeveer 45cm nodig per strik.

Vraag: Ik zoek een specifieke lintkleur, in de editor vind ik deze niet is dit wel mogelijk?
Antwoord: Het is mogelijk om een specifieke lintkleur te bedrukken, hier zit echter een minimum aan vast afhankelijk van de breedte. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice via verkoop@printjelint.nl